Welcome! Have A nice Day ~_^

Tuesday, May 15, 2012

Yang Ke-19

Assalamualaikum. wink2 ~_^

Bismillahirahmanirrahim. Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah kurniaNya kita semua masih berada di atas muka bumi Allah ini untuk menambah bekalan yang bakal dibawa pada Hari Pembalasan nanti. !!

Selawat dan salam atas junjungan Nabi Muhammad SAW, atas ahli keluarganya, para sahabatnya dan seluruh muslimin dan muslimat.  

Para Hadirin yang saya hormati sekalian,

Berdirinya saya disini ingin menyampaikan berita gembira, dimana saya kakak ipar saya, baru sahaja selamat melahirkan anaknya kang ke 4.

Ini bermakna baby ini menduduki tangga yang ke 19 sebagai ANAK buah saya.

weeeeeeeee dapat anak baru..



baby boy. 
umur : 2 hari 

Tak dak nama lagi...

hampa ada cadangan nak letak nama apa?? excited cam anak sendiri pulak.. heeeee ;P 


*ada lagi 2 baby tengah tunggu turn! ;P



11 Habaq jugak:

aReLaN said... [Reply Sini]

wow...tahniah.dah 19 orang tu.hohoho...aku jugak takde sorang pon lagi.maklum la anak sulong.tunggu diri sendiri kawen dulu la.letak nama aku smart gak.hohoh

putryteya said... [Reply Sini]

waahh , tahniahh ! teringin nak merasaaa anak menakan .tapi laambaatt lagi . huhu

hazfee said... [Reply Sini]

uit ke-19? byk nya. ekeke. tahniah buat abg n kakak ipar ye. ehehe :P

sizziey darliana said... [Reply Sini]

comelnya si baby ... hhehhee.....

caliph shuriken said... [Reply Sini]

congratz dpt BE ke 19.. opps, dpt bb yg ke 19, hikk...

FARHAN said... [Reply Sini]

Lan : yo la.. mu tggu anok mu sndri la.. haha.. nama hang? boleh dipertimbangkan.. ;P

teya : maseh.. xpa.. pejam celik2 nti dpt la.. hehe

hazfee : tahniah utk i xde ke?? hahaha ;P

darliana : comey mcm makcik dia ni ha.. hehe.. maseh.. >.<

caliph : eh BE plk.. ;P hehe.. maseh.. =)

siti zulaikha said... [Reply Sini]

wahh tahniah.. hehe.. bw here.. drop2 sambil2 follow awk.. :)

Cik Kay Jue said... [Reply Sini]

tahniah.. wah da ada anak buah! ckj ada sepupu je.. huhu..

Ayie Abas said... [Reply Sini]

ayie kurang 5 laa dari farhan... :D

★ aIsyaH ★ said... [Reply Sini]

Wah..ramai tu 19..untung laa..ehe..

btw, comel baby tu..^^

si kiut lavender said... [Reply Sini]

tudia.. 19 org kowt...
kita baru 4 org

apa2pun tahniah ya farhan..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...