Welcome! Have A nice Day ~_^

Sunday, May 13, 2012

Ntah La..

Assalamualaikum!

PBS Kemahiran Hidup Bersepadu.




ni jawab bagi mata pelajaran K.H.B ka nak buat Karangan Bahasa Melayu.. =.=









sejuk perut cikgu mengandung..  =P










Bila dapat yang buat jawapan macam ni. Tetiba rasa tak tahu nak mengarah perasaan nak rasa yang mana satu.

nak Gelakkah
nak Geramkah
nak Marahkah
nak Sedihkah
nak Jerit kah

Ntah La.............

yang pasti kalau budak bertuah ni ada kat depan mata....................... 
tak tau lah apa nasibnya =.=



Kami dah pulang emak buat cucur , mudah saja tambah air . Adun sebati goreng dan sedia . Tepung cucur adabi rasanya . Kami nak lagi , boleh tak cepat ? BOLEHHHHH~ . iye?? Sayang Mak !!

Selamat Hari Emak ;D hikk..



18 Habaq jugak:

putryteya said... [Reply Sini]

haa , mak saya pun kena buat bnda2 cam ni . Dia cakap tensionn nya . Cikgu yang teruk tahun ni . hadooi . hehe. bersabar je

si kiut lavender said... [Reply Sini]

hahhaha..

had0ii...sabaq na ckgu....
qeja kamu tuh qeja mulia jadi kena byk sabaq/..:D

FARHAN said... [Reply Sini]

teya : a'ah,, sitem pbs yg baru ni mmg penin skit.. biasalah bnda bru.. ^^

SKL: haha.. mmg sabaq ni.. btw, tergelak jgk bca jwpn2 bdk2 nih.. =.=

Amalina Ulya said... [Reply Sini]

bestnya jadi cikgu .
tp ckgu zman skang sgt mncbar .
dan umi kata lega dpat jd pensyarah kat IPG skrang ...
brhdapan dgn bakal guru yg mmg mahu belajar .

Eein Azryn said... [Reply Sini]

Hehe. Kerja cikgu ni memang mencabarkan?

azie namico said... [Reply Sini]

mencabar tapi seronok kan..hehehe

bukan retis said... [Reply Sini]

suka lagu mak buat cucur tu. feberet ! haha

Cik Kay Jue said... [Reply Sini]

adeh... macam2 hal macam2 kerenah la..

Hani Shaa said... [Reply Sini]

jadi guru mmg best tapi kerja nye agak mencabar sebab kne mendidik anak2 bangsa :)

caliph shuriken said... [Reply Sini]

erkk, sejuk perut cikgu mengandung? hukk.. syabas itu budak ;p

*kt last tu siap ada lagu adabi, hikk...

Tinta Lana said... [Reply Sini]

Salam..seriously, lana rasa, lana akan lebih tergelak dari marah,hahaahaha.

Hurmm..jawapan yang kedua tu, melambangkan pelajarnya banyak membaca kan? tp..kenapa sejuk perut cikgu mengandung? hek3

.:: sya ::. said... [Reply Sini]

hehe..sabaq ja klau jd cikgu nih :)

hazfee said... [Reply Sini]

macam2 la. haha. mesti masa tengah tanda tu tergelak2 sampai kentut kan :P ekekeke.

tak boleh tahan betul nak gelak dengan jwapan ketiga tu

iedchan said... [Reply Sini]

haha sebab die tak paham soalan..
comel tul bdk2 ni..i folo u

syafiqakarim said... [Reply Sini]

num 3 tu kelakar gila baq hanggg
hahaha

aReLaN said... [Reply Sini]

hahahaha...adoiyai budak2 skang ni

FARHAN said... [Reply Sini]

tu la.. bdk2 skrg... mcm2.. tpi perkara mcm tu la yg buat diri ni tergelak.. tpi skit hti jgk sbb xdpt jwb.. =.=

thanks semua yg sudi komen.. ;D

Cik Semut... said... [Reply Sini]

hahahaha..macam2 bdk2 sekarang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...